Om os

TOPSHALL beskæftiger sig hovedsageligt med forskning, produktion og salg af produkter inden for elektroniske og elektriske komponenter, herunder switchseries, pushbutton-serie, socket-serie, lampeserie og inden for husholdningsapparater, digitale produkter, computere og computerudstyr, kommunikationsterminaludstyr, ledningsnettet og kabler , elektrisk tilbehør, isolationsmaterialer, PCBand PCBAboards, hardwareprodukter osv., vi stræber efter at realisere udviklingen og produktionen af ​​diversificerede smarte produkter med tiderne. På samme tid, Weprovidmed relaterede ODM og OEM samarbejdsløsninger for at redde en række processer og oprette godartede værdiforring for kunder


Vores produkter er solgt godt over hele verden og har en bred vifte af applikationer. Derfor opnås kundernes tillid og fordel.

Vores team fortsætter med at vokse og innovere inden for forskningsudvikling og produktion, så import og eksport af varer og teknologi kan opfylde internationale standarder.

I kvalitet, Vores team Kontinuerligt med at forbedre og skal kontrolleres strengt hvert link for at gøre det bedre og bedre.

I salg er det udstyret med professionelt salgspersonale til at kommunikere med kunder online og offline. Så vores professionelle kendskab til at nå formålet med at berolige kunder.

Vores team vil fortsætte med at arbejde for at arbejde hårdt for at innovere og opnå et mere fremragende formål inden for kvalitet, service, effektivitet og efterspørgsel.

★ Dele af fabrikken:

Parts of factory.jpg

★ Betalingsbetingelser:TT, Paypal, Western Union osv

★ Forsendelse& Leveringsmetode:

DHL, FEDEX, TNT, EMS, UPS eller dine krav

shipping and delivery method.jpg

★ relative certificeringer:

Certifications.jpg