MPB10-SL2P-HFN-B7 10mm Låse- eller Vedligeholdelse af IP65-trykknapkontakter i vandtæt metal

MPB10-SL2P-HFN-B7 10mm Låse- eller Vedligeholdelse af IP65-trykknapkontakter i vandtæt metal

Produktparameter: Produktdimension: Emballage&Forsendelse: Emballage:Standard eksporteret karton. Levering: DHL, UPS, TNT osv. Fordele: 1.About 10 års erfaring for switche forskning og udvikling til at gælde for krav fra vores gamle og nye kunder.og officielt fundet i 2012 ....

Produktdetaljer

Produktparameter:

Skær hul ud:

φ10mm

Mærke:

TOPSHALL

Modelserie:

MPB10-SL2P-HFN-B7

Sikkerhedsgodkendelse:

CE og ROHS

Rating:

2A/250V

Knap og etui:

Messing/ SUS sort osv.

Knapfunktion:

Momentan/låsning

Base:

kr.

Figur af knapper:

Flad /høj flad

Kontakt:

Sølvlegering

Knapfarve:

Kunne tilpasse

Mekanisk liv:

500000 cykler

Knapledet type:

Ingen

Dielektrisk liv:

200000 cykler

Farve på knapled:

Ingen

Driftstemperatur:

˗20-85°C

Led lampe volt:

Ingen

Møtrik Drejningsmoment:

5-14Nm

Lampe liv:

Ingen

Driftsslag:

2,0 mm±0,3 mm

Kontakt terminaler:

2pins med 1NO

Kontaktmodstand:

50mΩ Maks.

Beskyttelsesniveau:

IP65 IK08

Isoleringsmodstand:

1000mΩ Maks.

Driftstryk:

500gf±100gf

Dielektrisk styrke:

2000VAC 1Am af 1 minut


Maintain Pushbutton Switch.jpg

Waterproof Pushbutton Switch.jpg

Produktdimension:

Metal Pushbutton 

Metal Trykknappen har hurtigt erstattet lineære afbrydere i en lang række elektroniske produkter i kraft af deres miniaturisering, lette vægt, brede indgangsspændingsområde og lavt varmeforbrug samt efterspørgslen efter lette og små elektroniske produkter.

Desuden er metaltrykknappens høje frekvens den retning, den er udviklet i. De høje frekvenser har reduceret størrelsen af Metal Push-knappen og sat Metal Push-knappen i en mere generel anvendelse kategori, især i den højteknologiske kategori, og har fremmet Metal Push-knappen. Udviklingen af projektet går i retning af lys, lille, tynd, lav støj, høj pålidelighed og antichikane, der overstiger vækstraten på to cifre hvert år. Metal Push-knappen er nu blevet moduliseret, og designteknologien og produktionsteknologien er modnet og standardiseret både hjemme og i udlandet og har mistet genkendelse af brugere. På grund af sine egne egenskaber er metal trykknappen stødt på flere vanskeligheder i modulariseringsprocessen. Komplekse teknologi- og procesfremstillingsspørgsmål. Desuden er udviklingen og anvendelsen af Metal Push-knappen af stor betydning for spild af kraft, spild af ressourcer og beskyttelse af miljøet.

Med udviklingen og innovationen af effektelektronikteknologien er teknologien bag Metal Push-knappen også løbende innoverende, hvilket giver et bredt rum til udvikling af Metal Push-knappen. Innovativ teknologi opfinder vigtige værdier for vigtige kontakter, der spilder strøm!


Pakning&Forsendelse:

Emballage:Standard eksporteret karton.

Levering: DHL, UPS, TNT osv.

Jeg er nødt til at fortælle dig, kære kunder    
For det første ønsker du har en god shopping og føler følelse af sikkerhed under søger de produkter, du har brug for. Vores virksomhed vil give den bedste service og kvalitet med dig. Helt ærligt, vores virksomhed har fået mere end ti års produktive erfaringer.

Præcis, vi har den avancerede teknik enhed, og professionelle medarbejdere, de er flittige, ansvarlige og har skabt en stor del af høj kvalitet råvarer. Vi ser frem til din næste kommer!

★For mere, Pls henvise til linketwww.topshall-switch.com

Kendt som en af de berømte switche mærker, TOPSHALL er en af de professionelle mpb10-sl2p-hfn-b7 10mm låse eller vedligeholde ip65 vandtæt metal trykknap switch producenter og leverandører i Kina. Vi byder dig varmt velkommen til engros kvalitet og standard switche foretaget i Kina på lager med vores fabrik, og den gratis prøve tilbydes også.

Et par af:MPB10-R2P-HFN-B7 10mm 2Pins med momentan kontakt med en momentan metaltrykknap med høj flad knap Næste:MPB10-R3P-FN-B7 10mm Vandtæt Miniature 1NO1NC Nulstil Metal-skiftekontakter Momentan med 3pins

Undersøgelse

You Might Also Like